dimarts, 13 de desembre del 2011

EL MILLOR JUGADOR

Hi havia una vegada un xiquet que es deia Marc. Sempre suspenia les assignatures de l'escola. “ Si no aproves els examens ja no seras el nostre fill”, li deien els seus pares.

El xiquet estaba estudiant i estudiant, i a l'hora de l'examen no sabia res, a ell li pasava això perquè tenia un problema. Quan la mestra deia: “Ja tinc les notes”, ell es posa tot roig perquè tenia por de tenir una mala nota.
La mestra li va donar l' examen y va traure un 3,5. Quan va vore la nota tenia por d'anar a casa, per això ell es va anar caminant del colegi a un poble molt a prop del col·legi. Tenia molta fam i no tenia res que menjar, estavaa pels carrers del poble amb un cartellet que posava “No tinc familia, tinc molta fam”.
Quan va vore una familia el cartellet el va agarrar per a que anara a sa casa, que menjara i que tinguera una nova familia junt a ells.
Ell per la nit estaba tota l'estona plorant perquè havia perdut als seus pares i plorant i plorant al final va poder dormir un poquet.
Va somiar que un xiquet com ell que estava estudiant molt pensava de major ser jugador de bàsquet professional.
Quan va eixir del llit va anar esplaiet a llavar-se les dents, llavar-se la cara per anar cap a sa casa. Va tocar el timbre i els seus pares van dir:
-On estaves fill?
-T'estavem buscant per totes les parts i no et trobavem.
Els pares li van donar una forta abraçada, un beset i van dir “Gracies a deu estas salvat”
Marc quan va tornar al col·legi tots els seus companys, professors l'estaven esperant amb molt afecte, fins i tot li han fet una sorpresa, perque ells estaven segurs de que tornaria a l'escola.
Marc es va quedar molt sorprès amb la tornada a l'escola que li han fet. Ell estava estudiant sempre en classe, la seva mestra sempre li deia a ell que fique exemples de lo que ha explicat la mestra.
Quan tenien un examen estava estudiant 1 setmana abans de que tinga l'examen i desde entonces sempre va traure bona nota, fins i tot 10.
El seu somni era ser un bon jugador de basquet com Pau Gasol. Com ja estava portant bones notes els seus pares el van apuntar a basquet en un equip molt nou, era una academia de basquet formada per Pau Gasol i el seu germá Marc Gasol.
Ell tenia que entrenar els dies dilluns i dijous de 17:45 a 18:45, els dies que ell tenia entrenament sempre li estava dient:
-Hem puc anar jo?
-Si
Perque el seu mestre sempre parava a tots els alumnes una miqueta per a vore les llibretes.
Marc va tindre una conversació amb Pau Gasol i li va fer una pregunta:
-Pau que tinc que fer per a llegar a ser un jugador de basquet professional com tu?
-Marc tens que ser més gran per a ser un jugador de basquet professional.
-Eixe es el meu somni Pau, ser un jugador de basquet com tu.
-Lo complirás Marc, lo compirás.
-Jo quan tenia la teua edat el basquet era el meu esport favorit i estava pensant sempre en guanyar el partit, i dar lo millor de mi en el partit.
-En aquesta cosa estic pensant jo ara mateix Pau.
-Ja esta bé, vens a entrenar amb mi?
-Clar que si, mai no acepataria la teua proposta.
Ells dos es van a anar a entrenar per al proper partit que tenien amb el Caixa Segovia de alveni A,
Pau li va enseñar a Marc com tirar a canasata de diferents costats.
A l'hora del partit Marc tirava de Triple i Doble i ho canastava tot, fins i tot feia mates i es colgava en la canasta. Tots els pares deien vamos Marc que tu pots, i aquestes paraules feia guanyar el partit amb 13 canastes més i el partit va quedar 57-44, Marc va traure 7 triples i 5 dobles, i els seus companys van fer les majories passes per a les canastes de Marc i els demes jugadors.
Quan va acabar el partit Pau va dir:
-Sou els millors jugadors que he vist.
-Gracies Pau.
-El millor jugador del partit va ser Marc amb les seues canastes.
-N'ho mo puc creure Pau.
-Estic segur que mes d'un de vosaltres va a ser un jugador professional.
Marc en el col·legi, quan van fer les avaluacions finals va ser el mes llist de tots amb 6 excel·lents i 1 notable. La mestra, els companys el van felicitar per lo que va fer Marc.
Pau Gasol li demanaven als xiquets les notes finals per a vore si estudien bé els xiquets, si algún xiquet no estudiava bé, Pau ja no li deixava jugar uns dies el partit. Sempre feia lo mateix per a que els xiquets estudien.
Quan Marc ja anava a la Universitat, el basquet era lo millor del món per a ell, i va complir el seu somni ser un jugador professional de basquet .
A tots els partits la jente cridava Marc, Marc,Marc. I quan salia dels vestuaris tota la gent estava alli per un autograf.
Marc amb els seus entrenaments amb Pau va llegar a ser el millor jugador i ara tots els equips el querien fichar , un dells es el Regal Barça.
El president del Regal Barça li va oferir 30 milions d'euro. Marc va acceptar la oferta que li va fer. I el Regal Barça pareixia que tenia fam de titols amb Marc el Regal Barça guanyava tot.
Al final va complir el seu somni i guanyava més que Pau quan era jugador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada